Välkommen till Arisone Academy’s webbshop!

Här på Arisone Academy erbjuder vi en mångfald av produktlösningar som är skräddarsydda för dig och din verksamhet. Oavsett om du söker individuella kurser eller komplett paket, har vi det du behöver för att främja kompetensutveckling.

Våra Produkter

  • Introduktion till Svensk Hemtjänst: Utforska vår omfattande kurskatalog med 11 kurser som täcker alla aspekter av svensk hemtjänst.

  • Kompetensutveckling: Få djupare kunskap och insikt i olika ämnen som är grundläggande för din verksamhet och personalens utveckling.

  • Språktest: Mät och förbättra ditt svenska språkkunnande med vårt språktest som inkluderar läs-, hör- och skrivförmåga.

Paketlösningar:

  • Arisone Academy – All Inclusive: Njut av fullständig tillgång till all befintlig och kommande kompetensutveckling, inklusive ”Introduktion till svensk hemtjänst” med sina kurser och vårt Språktest.
  • Kompetensutveckling: Få obegränsad tillgång till alla befintliga och kommande kurser inom kompetensutveckling.

  • Start kit: Vårt Start kit paket ger dig både Språktestet och Introduktion till svensk hemtjänst för att ge din personal de bästa förutsättningarna för framgång.

License:

Each license grants you access for a full 365 days, providing you with flexibility and time to explore our offerings.

Licens:

Varje licens ger dig rätt till tillgång av kursen/kurserna under hela 365 dagar, vilket ger dig flexibilitet och tid att ta del av vårt utbud.

Betalning:

Vi erbjuder enkel och säker betalning via Stripe med kreditkort. Alternativt kan du välja att betala mot faktura genom att kontakta oss via e-post på info@arisoneacademy.se för ytterligare information.

Tilldela kurser till din personal:

När du köper våra kurser registrerar du din personal och de får inloggningsuppgifter till Arisone Academy via e-post. Om du väljer faktura som betalningsalternativ, underlättar vi processen genom att registrera din personal baserat på den information du tillhandahåller i ett excel-ark med namn och e-postadresser.

Satsa på kompetensutveckling och ta din verksamhet till nya höjder med Arisone Academy!

Go to shop