Grundaren Anna Nadmyr

Anna Nadmyr är entreprenör och legitimerad sjuksköterska. Efter att ha arbetat några år som sjuksköterska startade A. Nadmyr eget företag (2000), med bemanning av sjuksköterskor. Bemanningen har fortsatt i större och mindre omfattning under två decennier.

Utöver detta har A. Nadmyr utvecklat en företagshälsovård (2010), startat upp en vårdcentral (2013), och grundat ett företag inom hemtjänst i USA, Arisone Home Care (2014).

Hösten 2019 startade A. Nadmyr HSL verksamhet i samarbete med ett hemtjänst företag i Lunds kommun, under LOVen (Lagen om Valfrihet). HSL verksamheten omfattade ansvar för HSL verksamheten, (Hälso- och sjukvårdspersonal) med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

A Nadmyr har fortsatt att genom åren förkovra sig inom arbetsmiljö, rehab, organisationsutveckling, affärsutveckling, ekonomi, kvalitetssäkring samt arbetat som medicinskt ansvarig sjuksköterska, (2016– 2017).

A Nadmyr initierade (2006–2007) ett utbytesprojekt mellan svenska och etiopiska sjuksköterskor, i syfte att utbyta erfarenhet.

A Nadmyr har gjort gedigna marknadsundersökningar med kundbesök över behovet av hemvård i Spanien och Kina, Shanghai, (2010, 2014–2018), i expansions syfte.

A Nadmyr har genom åren samlat på sig en gedigen erfarenhet och stort nätverk inom omsorg och sjukvård. Under 2021 började A Nadmyr utveckla en utbildningsportal för vårdpersonal, för att effektivt höja kompetensen. Visionen är att uppmuntra omsorgspersonal till lärande och att kontinuerligt förkovra sig och skaffa nya färdigheter och kunskaper inom vård och omsorg.