Referenser

Jag fick möjligheten att ta del av Arisone Academy innan den lanserades. När du jobbar som enhetschef inom hemtjänsten är en av utmaningarna att hitta personal. När du har en oerfaren kandidat är det svårt att veta hur mycket de egentligen förstår av verksamheten. När jag introducerades till Arisone Academy och utbildningen ”Introduktion till svensk hemtjänst”, så måste jag säga, att den är heltäckande. Detta är exakt vad alla bör känna till, innan de sätter sin fot hos en omsorgstagare.

Jag ser exakt hur lång tid testen tagit och hur många försök de gjort. Texten är lätt att läsa med tydliga rubriker. Frågorna är enkla och roliga, om man gjort utbildningen. Jag kan varmt rekommendera Arisone Academy.

Enhetschef Louise

Jag heter Kajsa och jag har jobbat extra inom vården i flera år, vid sidan av högskolestudier. Jag halkade in i vården, eftersom min mamma är sjuksköterska. Det är mycket man inte förstår när man börjar inom hemtjänsten. Även om jag fick fyra dagars bredvidgång så täcker det inte alla frågor som dyker upp om verksamheten. Jag har tagit del av Arisone Academy och utbildningen, ”Introduktion till svensk hemtjänst”, vilket gav mig en helt ny insikt och svar på massor av frågor som dykt upp genom åren. Det hade varit perfekt om jag fått denna introduktion, innan jag började.

Utbildningen var lättläst och frågorna enkla. Man skulle kunna säga, ”rakt på sak”. Jag kan absolut rekommendera Arisone Academy.

Vårdbiträde Kajsa