Om

Din kompetenta partner inom omsorgsutbildning!

Arisone Academy är inte bara en plattform för onlineutbildning, vi är din pålitliga och kompetenta partner när det gäller att forma framtidens omsorgspersonal. Med en djup förståelse för de unika utmaningar och krav som finns inom vård och omsorg, strävar vi efter att vara ledande inom utbildningsbranschen genom att erbjuda banbrytande utbildningslösningar för omsorgspersonal.

Här är varför vår kompetens sticker ut:

BRANSCH KÄNNEDOM
Vi har en djupgående förståelse för vård- och omsorgssektorn. Det innebär att våra utbildningsprogram är skräddarsydda för att matcha de senaste trenderna och behoven inom branschen. När du anförtror din utbildning till oss kan du vara säker på att den är relevant och effektiv.

ÄMNESEXPERTIS
Vårt team består av erfarna ämnesexperter som är passionerade för lärande. Vi skapar kursmaterial av högsta kvalitet som är både engagerande, lättförståeligt och anpassat till rätt nivå.

TEKNISKT KUNNANDE
Vi är inte bara experter på innehåll, vi är också kunniga inom teknik. Vi har valt att arbeta med ett världsledande LMS, Learning Management System. Genom att kombinera vår ämnes expertis med avancerad teknik har vi skapat en användarvänlig plattform som är tillgänglig på alla enheter. Du kan förvänta dig en enkel och effektiv inlärningsupplevelse för din personal.

PERSONLIGT ENGAGEMANG
Hos oss är det mer än bara utbildning – det handlar om att skapa en meningsfull och stödjande inlärningsmiljö. Vi strävar efter att varje deltagare ska känna sig sedd, hörd och uppmuntrad att växa både personligt och professionellt.

Med vår djupa kompetens och passion för utbildning är vi redo att ta dig och din personal på en resa mot framgång och utmärkelse inom vård och omsorg.

Välkommen till Arisone Academy
– där kunskap, färdigheter och personlig utveckling möts!

Vision

Vår vision är att inspirera omsorgspersonal till en ständig strävan efter kunskap och att kontinuerligt utvecklas för att förvärva nya färdigheter och insikter inom vård och omsorg.

 

Mission

Vår mission är att fungera som drivkraft bakom kunskapsutveckling inom hemtjänsten genom att erbjuda lättillgängliga kunskaper. Vi strävar efter att etablera en ny standard där kompetens, förhållningssätt och engagemang är centrala faktorer.

Mål

Mål med lärande inkluderar:

  • att ge omsorgspersonal en bred kunskapsbas inom hemtjänstbranschen.
  • att utveckla omsorgspersonalens färdigheter inom olika områden, såsom kritiskt tänkande, problemlösning, kommunikation och samarbete.
  • att främja omsorgspersonalens personliga tillväxt genom att öka deras självkännedom, emotionella intelligens och sociala färdigheter.
  • att förbereda omsorgspersonal för framgång i sin karriär genom att ge kunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas inom hemtjänst.
  • att ge omsorgspersonal möjlighet att genom kunskap, positivt bidra till samhället.

Genom att utrusta omsorgspersonal med nödvändiga kunskaper, färdigheter och förhållningssätt, strävar vi efter att möjliggöra en tillfredsställande och meningsfull tillvaro, där de kan navigera framgångsrikt genom utmaningarna och möjligheterna inom hemtjänst.